SCRAPBOOKING / AKTIVITETER
 

Butiken är öppen! Som alltid är det bäst att ringa innan du kommer, tele    054 - 57 39 29,  är vi tillfälligt ute är telefonen vidarekopplad! Tänk på  att det pga platsbrist är en lite annorlunda "butiksmiljö" hos oss!

                         

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Erbjudanden o kampanjer hela hösten! Nu är det till 99% bestämt att 2014 blir MarMilS sista år. Kroppen säger ifrån o orken är dålig. Väldigt trist men man måste vara realistisk.... Tråkigt är också att alldeles för få kunder hittat hit genom åren. Jag vet inte varför, provat allt jag kommit på... det är också en del av beslutet - utan kunder töms inte lagret o jag kan inte ta in nyheter - moment 22. Så läget är att här finns   gott om varor men inte det senaste i scrapbookingväg. Dock  är det perfekt för den pysslige att passa på o fylla på lagret o för den intresserade att inhandla startprodukter till fyndpris! Jag har ett brett utbud men inte mängder av varje sak. Här kan du köpa saker att prova på till billigt pris i blandpåsar du gör själv eller jag gör enligt dina önskemål om du beställer på nätet. Jag gör alltid mitt yttersta för att kunden ska bli nöjd men  läget är sådant att jag ibland gör/tänker fel - ber er om förståelse för detta. Allt rättas givetvis till! Om någon har ett speciellt önskemål kan jag ta hem produkten men då måste  jag tyvärr ta betalt i förskott - erfarenhet... :(.

Till dig som vill prova / börja eller är nybörjare /   barn kommer här lite information:

Här finns papper av en mängd sorter, 30x30 cardstock o mönstrat, A4, 3D, olika specialpapper, vellum, naturpapper, glitterark, kartong, silkespapper mm. Det finns färdiga kort o kortset samt kuvert o cellofanpåsar till kort.

Här finns olika produkter att fästa saker med. Lim, limstift, dubbelhäftande tejp, 3D kuddar o rullar, dubbelhäftande  plast, Glue Dots av alla sorter liksom taperunners.

Här finns mängder av ting att pynta dina papper eller annat med. Stickers av olika sorter, rub-ons, chipboard, mossgummi i - massor av motiv, filtisar, blommor o blad!!!, tags, etiketter, journaling, epoxy, bling o paljetter, glitter, flowersoft,  Glimmer Mist, dynor till kanter, charms (metall), dew drops, band, washitape, färdiga motivdie cuts, knappar o figurer...

Givetvis kan du också pynta med de olika papperen. Man kan tex riva, skära o stansa ut o embossa. Till detta har jag saxar, skärknivar, skärmaskiner, rivlinjaler, dice, stansar, punchar o mallar. En självläkande matta som underlag är en bra investering, så slipper du förstöra bord mm.

Det finns också brads o eyelets till dekoration. Brads behöver ett hål i papperet men eyelets behöver specialverktyg. Här hittar du ett färdigt set till bra pris.

Att stämpla är också populärt. Jag har inget stort stämpel-sortiment o inga färgläggningspennor. Men några stämplar finns det här, många av dem har julmotiv eftersom jag älskar julen. De flesta behöver inte färgläggas. Har du en vattenfast  svart dyna att stämpla med går det att använda akvarellfärg om man bara ska färglägga några stycken. Det finns bla trä-monterade stämplar och "clear stämps" som man behöver akrylblock till. Dessa finns givetvis på lager - i olika storlekar. Att rengöra är bra efter användning - rengöring finns i två sorter. Omonterade gummistämplar har jag ytterst få av och det monteringsmaterial man då behöver kan jag ta hem vid intresse.

Har ni gjort en resa eller kanske gift sig o vill göra något roligt med korten kan man  göra sitt eget album med små minnes-saker i som man göra ännu finare med hälp av pynt o papper. Album finns i olika storlekar o sorter.

Det finns mer men ovanstående är en bra grund där kan man börja utan att ruinera sig. Jag delar gärna på förpackningar,  blandar mm - som om du köper lösgodis i affären! Råd o tips får du på köpet :(... Vill du prova på annat har jag också ett smärre utbud av tex canvastavlor, trä- o pappsaker du kan dekorera. En tom fin ask går också bra! Du kan altra dvs använda scrapmaterial eller göra decoupage då man använder servetter eller speciellt papper o olika "medier". Även detta finns här att prova på. Du kan också måla o pynta med stickers, bling, band mm - släpp loss fantasin!

En annan sak det finns gott om är sk kallmålningskeramik. Detta höll jag på med före scrapbookingens intåg o det finns gott om saker kvar. Det är en egen hobby i sig så jag ska inte beskriva allt här men kommer du hit är det väl värt att titta på allt du kan  göra.

Välkommen in o bli inspirerad - året runt!